Arhitecţi şi Ingineri

Versatilitate sporită şi Flexibilitate la proiectare

Quad-Lock pot fi adaptate pentru toate elementele de proiectare ale clădirilor moderne – spaţii largi, arcuri, colţuri, orice tip de unghiuri şi curbe cu orice fel de rază. Vă oferim produse cu valori U reale de 0,28, 0,20, 0,15 sau mai mici, zece configuraţii pentru pereţi, colţuri având orice fel de unghi, curbe, întărituri, accesorii de prindere, protecţie împotriva apei şi sisteme de tencuială. Sistemul nostru de panouri vă permite să proiectaţi şi să lucraţi cu orice creştere de 50,8 mm – construiţi în jurul glafurilor sau coloanelor consolidate, stâlpilor consolidaţi sau lângă orice. Produsul nostru Quad-Lock- cofraje termoizolante pentru podele şi acoperişuri vă ofere structuri complete din beton.

Eficientizare  energetică sporită

Clădirile Quad-Lock sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic datorită izolaţiei cu polistiren expandat, reducând astfel infiltrarea aerului şi efectul de ”masă termică” al betonului. Pe scurt, construcţiile cu cofraje termoizolante Quad-Lock pot economisi până la 80% din costurile pentru încălzire şi răcire- economisind lunar.

Sporirea satisfacţiei clienţilor

În plus faţă de costurile semnificativ mai mici pentru energie, clădirile Quad-Lock sunt mult mai confortabile şi sănătoase pentru ocupanţii săi datorită temperaturii interioare constante (fără zone reci sau răcoroase), unei mai bune atenuări a sunetului (Ratingurile Clasei de Transmisie a Sunetului (STC) fiind 49-53+); riscul de apariţie al mucegaiului sau a infiltraţiei cu alergeni fiind redus la minim, la fel ca şi evaluarea la nivelul  4 în cazul unui incendiu

Construcţie rezistentă

Clădirile Quad-Lock sunt mai rezistente în timp şi la dezastrele naturale, putregai, mucegai, împotriva dăunătorilor, din moment ce betonul armat este de 8 ori mai puternic şi aproape impenetrabil. O casă Quad-Lock este creată să reziste.

Devotamentul nostru şi Asistenţa

Echipa noastră de dezvoltare a produsului colaborează cu clienţii noştri pentru a oferi, în timp util, produse verificate pe piaţă. Compania noastră a fost certificată ISO 9001:2000. Oferim formare educaţională/formare practică la nivel naţional, precum şi formare profesională. Reţeaua noastră globală de distribuitori oferă asistenţă şi produse pe stoc la nivel  local. Sediul Quad-Lock se mândreşte cu puncte de lucru tehnologizate şi resurse tehnice.