Proprietari

De ce să alegem Quad-Lock pentru casele noastre ?

Sănătate şi Confort

 

Pereţii Quad-Lock nu permit infiltrarea aerului. Astfel aveţi mai puţin praf sau polen şi potenţial ”0” pentru apariţia mucegaiului sau a putregaiului. Casa din beton va obţine rating de 50+ în Clasa de Transmisie a Sunetului (STC), însemnând că va deveni un loc mai liniştit în care să trăiţi.

Rezistenţă

Folosind Quad-Lock nu veţi produce nici un fel de deşeu pe şantier, orice fel de rest putând fi reciclat. În plus, nu rezultă CFC-uri, HCFC-uri sau emisii de gaze din procesul de producţie. Costurile de întreţinere şi operare sunt reduse semnificativ, iar ciclul de viaţă al unei case de beton va fi exprimat în secole!

Eficientizare energetică

Costul de construcţie al caselor Quad-Lock este acelaşi ca şi pentru casele construite cu metode tradiţionale, însă costurile energetice pot fi reduse cu până la 70%. Având valori U de 0,28, 0,20, 0,15 sau mai mici, pereţii Quad-Lock oferă o izolaţie superioară.

Sunt Solide şi Sigure

Integritatea structurală a betonului armat şi cofrajele termoizolante pot suporta forţa unui uragan/a unei tornade şi a resturilor asociate cu acesta. Veţi fi protejaţi în plus de furia Tatălui Timp şi a Mamei Naturi. Pereţii Quad-Lock au fost evaluaţi în ceea ce priveşte timp de 4 ore eficienţa în caz de incendiu de Laboratoarele Underwriters din Canada. Acestea au fost testate conform standardelor UE.

Aspect plăcut

Nu există componente speciale disponibile doar la comandă – orice element arhitectural unic poate fi creat pe loc.